hits

Erna: 2016s største DJ.

kommentarer

En Remix kan forbedre originalen eller den kan ødelegge den fullstendig.

Remix er en alternativ versjon av en plateinnspilling, laget med utgangspunkt i den originale. Begrepet kan brukes om annen aktivitet enn musikk, blant annet "det nye arbeidslivet" i NHOs årskonferanse.

En remix lages ved å legge til, endre eller fjerne elementer, eller ved bruk av ny dynamikk i det tradisjonelle arbeidslivet. Noen remixer gjør radikale forandringer for arbeidslivet og samfunnet, mens andre har så enkle endringer som bruk av IKT og internett.

Samtidig er det vanskelige gråsoner om arbeidsgiveransvar, skatt og HMS. Det utfordrer våre politikere i dagens moderne samfunn med mange nye konkurrenter.

 

 

Det er viktig at tradisjonelle aktører og nye remixer i bedrifts-Norge har like regler, og at samfunnsbidraget fra bedriftene i stor grad beholdes i Norge over tid. På mange måter er det samfunnsøkonomisk uansvarlig hvis endringer skjer for raskt, uten tilpasning av reglene, slik at svært mange arbeidsplasser forsvinner.

Den perfekte mix'en er preget av innovasjon, rytme og kvalitet fra originalen som både tilbydere og kunder vil danse mer til.

Erna er 2016s største politiske DJ. Låten heter Omstilling. Remix'en er lyseblå.

Utfordringen er at ingen danser rett etter nyttårsaften. Men revidert budsjett spilles først i mai 2016.

 

**

Låt: Originalen heter "1999", kom ut i 1982 og artisten heter Prince som Erna digger.

Kilde: Min remix er bygget rundt Wikipedias definisjon.